Return to További szolgáltatások

IT szervezet fejlesztése

Működésből származó kockázatok csökkentése

 • Ismerje meg informatikai szervezetének működéséből származó kockázatokat!
  Az ön által meghatározott szempontok szerint informatika audit vizsgálatot végzünk el, amely során feltérképezzük a fennálló kockázatokat.
 • Támogatjuk kockázatainak csökkentésében, vagy elkerülésében!
  Javaslatokat teszünk a kockázatok csökkentéséhez , vagy elkerüléséhez szükséges intézkedésekre, figyelemmel kísérjük azok megvalósítását.
 • Hiányzó szabályozások elkészítése!
  Nem egyszer a nem megfelelő szabályozottság jelent kockázatot: hiányoznak, vagy nem megfelelőek a szabályzatok. Elkészítjük a szükséges szabályozásokat, részt veszünk azok bevezetésében.
 • Elkészítjük a informatikai rendszernek hiányzó dokumentációit!
  Hiányzó, vagy nem megfelelő rendszer-dokumentáció kockázatot jelent! Sokszor meglévõ, bevezetett rendszerek nem, vagy nem megfelelõen vannak ledokumentálva. Hiányzik a logikai rendszerterv, a fizikai rendszerterv, a tesztelési terv, vagy a migrációs terv stb. Elkészítjük a hiányzó dokumentumokat, lefolytatjuk a felhasználói elfogadási teszteket.

Informatikai szervezet működésének fejlesztése

 • Tegye elégedettebbé az informatika felhasználóit!
  Sokszor az informatika nem azt adja, mint amit a felhasználók elvárnak tõle. Felmérjük az üzlet elvárásait és az informatikai lehetõséget és kialakítunk egy olyan szolgáltatás szint megállapodást (SLA-t) amely alapján szabályozottabbá, számonkérhetõbbé válik az informatikai mûködése.
 • Informatikai menedzsment folyamatok kialakítása!
  Az üzlet növekvő elvárásainak csak egyre felkészültebb informatikai üzemeltetés tud eleget tenni. Kialakítjuk szükséges az informatikai menedzsment folyamatokat, támogatjuk azok bevezetését.

Segítségre van szükségre? Ne tétovázzon! 
Kérjen ajánlatot, haladéktalanul felvesszük Önnel a kapcsolatot!

GONDOLKODJON NAGYBAN, ITT AZT KAPJA, AMIT A NAGYOK!

Az adott cikk linkje: https://hollokovi.hu/tovabbi-szolgaltatasok/it-szervezet-fejlesztese/