Return to Agilis Development Team

Üzleti tervéhez nem talál sem elegendő, sem megfelelő fejlesztői erőforrást?

​Szolgáltatáscsomagunkat olyan közép- és nagyvállalati projektgazdák számára fejlesztettük ki, akiknek fix költségvetésből és fix fejlesztési időkerettel kell olyan szoftverterméket előállítaniuk, amely az optimális üzleti értéket garantálja a végfelhasználók és az összes stakeholder számára.

Ha az alábbi mondatok közül bármelyik ismerősen cseng …

Több a projekt, mint ahány fejlesztőcsapatom van.

Bosszant az alvállalkozók mohósága!

Túl sokszor csúszunk ki a projektek költségvetéséből és / vagy határidejéből.

… akkor a legjobb helyen jár!

Van működő megoldásunk!

A rutinos Agile Delivery Team-ek akár 300%-kal hatékonyabbak egy átlagos csapatnál, mert tudnak az üzlet fejével gondolkozni, az elemzők szemével látni, a felhasználók érdekeit beépíteni.​​​​​

A vállalati stratégiát a termékekkel összhangba hozó, szigorú és folyamatos tervezési eljárásokat követünk.

Az 5 tervezési szinten a delivery team számára adott speciális inputok a kulcs a hiperproduktív fejlesztési szállításhoz.

Automatizált eszközeink és kiemelt szakmai felügyelőink a minőségi, fenntartható szoftver elkészültét biztosítják.

Kizárólag működő, kifogástalan minőségű terméket adunk át rendszeres demó eseményeken (tőled függ, hogy kéthetente vagy havonta).

Folyamatosan biztosítjuk a transzparenciát és a progress kontrollingot, hogy lásd mi készült el, mennyi van még hátra és a jelenlegi tudásunk és méréseink alapján mikorra készül el.

Egy Agile Delivery Team felépítése

Egy Business analyst / Product Owner, hogy az üzleti megfontolásokon alapuló, legértékesebb működést találjuk meg és készítsük el leghamarabb. Megírjuk és segítünk priorizálni a fejlesztési feladatokat úgy, hogy az minden stakeholder számára használható lesz.

Egy Scrum Master, hogy mindenki tudja a fejlesztés teljes időtartamában, hogy “mikor, hol, kivel, mit, miért, mennyiért”.

Egy designer, hogy a felhasználói élmény és a külcsíny is kimagasló legyen.

Három-hat fejlesztő, programozás a vezető technológiákban.


Egy automatizált tesztelő, hogy mindig csak a legújabb üzleti értékre kelljen koncentrálni hibajavítás helyett.


Az adott cikk linkje: https://hollokovi.hu/mit-terveztunk-2020-ra/agilis-development-team-adt/uzleti-tervedhez-nem-talasz-sem-elegendo-sem-megfelelo-fejlesztoi-eroforrast/