Return to Agilis Development Team

Hogyan tudja őrült gyorsan kitenni a piacra az ötleteit?

Szolgáltatáscsomagunk vállalkozókat, vállalati ötlet- és projektgazdákat, startup-alapítókat juttat el az ötlettől, egy működő és értékesíthető, de teljes funkcionalítással még nem rendelkező termékig mindössze 2-3 hónap alatt! (Szakmai terminológiában ezt hivják First Marketable Product-nak)

A legjobb helyen jár ha:

  • kritikus Ön számára, hogy a termékfejlesztési folyamat az üzleti érték maximalizálásra legyen optimalizálva..
  • jelenleg nem rendelkezik a kivitelezéshez saját szoftverfejlesztő csapattal, vagy épp jobb dolguk van…
  • a közelmúltban vont be tőkét, vagy rendelkezésére áll a First Marketable Product fejlesztéséhez szükséges saját forrás…

Miért ez a legjobb megoldás a Te First Marketable Product-ja elkészítéséhez?

Már két héttel a fejlesztés megkezdése után működőképes szoftvert mutatunk be, amit élesben tesztelhetnek a potenciális ügyfelei, felhasználói. A demók eredményei alapján a következő kéthetes fejlesztői sprint prioritásai módosíthatók, sőt az üzleti célok is  változtathatók.

Releváns termék- és üzletfejlesztési tapasztalattal rendelkezünk. Több, nemzetközi piacon is sikeres vállalkozás számára fejlesztettünk szoftverterméket.

Integráljuk a termékével az ügyfélbázis építéshez szükséges értékesítési és marketing eszközöket. Sőt, ha épp nem ér rá, akkor személyesen segítünk egy skálázható értékesítési és marketing folyamat kialakításában.

A kipróbált és folyamatosan csiszolt agilis gyakorlataink biztosítják a transzparenciát, az előre kiszámítható költségeket, az üzleti érték folyamatos követését és optimalizálását.

A cége növekedésének nem szabhat gátat, hogy nem talál elegendő szoftverfejlesztői és üzemeltetési kapacitást.

A cég túlélése szempontjából nélkülözhetetlen mérési és elemzési rendszert építünk a szoftverbe, hogy lásd, valóban fejlődik a terméke, és nem a „hiúsági mérőszámokra” (vanity metrics) alapozza az optimizmusát.

Ha ránk bízza a First Marketable Product-ját, így fogunk együtt dolgozni:

Egy hónapos üzleti elemzés, szoftver tervezés önökkel együtt. Cél: elkészüljön az FMP terve, amely úgynevezett user story-kból áll, ami alapján a fejlesztők dolgozhatnak.

Legtöbbször elég 3 x 2 hét fejlesztés, kéthetente működő szoftver demóval. Mindössze 6 hét alatt elkészül az FMP-je, ami működő, eladható (az persze, hogy valaki fizetni is hajlandó érte, azon múlik, valós problémát old-e meg az üzleti ötleted 🙂

A további fejlesztést, növekedést támogatjuk termék- és szoftverfejlesztői kapacitás biztosításával


Az adott cikk linkje: https://hollokovi.hu/mit-terveztunk-2020-ra/agilis-development-team-adt/hogyan-tudod-orult-gyorsan-kitenni-a-piacra-az-otletedet/