A koronavírus, mint lehetőség?!

A koronavírus sajnos szétverte az összes idei tervemet! Ez nagy baj, de egyben egy lehetőség is.

Most olvastam például egy cikket, amely bemutatja, hogy az USA-ban hogyan alakul át az internetes kereskedelem. Olvassa el érdemes.

Azt gondolom, hogy egy új világ jön, amely az új gazdasági és piaci feltételek miatt új szolgáltatásokat fog igényelni. Biztos vagyok benne, hogy az ország is és mi is sikerrel fogunk kijönni ebből a válságból.

Elkezdtem azon dolgozni, hogy mik lehetnek azok a szolgáltatások amelyek az elkövetkezó időszakban menni fognak. Persze nem vagyok jós. De számos ötletem van:

  • Home office a gyakorlatban: Sok cég költöztette haza munkatárasait. Kérdés, hogyan követi munkatársai home office-ban végzett munkáját? Ha ebben van szükséges segítségre, forduljon hozzám! Egyik partneremmel kidolgozott folyamatokkal, képzési anyagokkal és konzultációval állunk rendelkezésére.
  • Pályázat írás: Az állam programot indít a gazdaság megmentésére. A támogatásra pályázani kell. Hamarosan meg fognak jelenni a pályázati kiírások. Ha pályázatot szeretne írni akkor forduljon hozzám! Jelenleg is egyik ügyfelelm pályázatán dolgozom.
  • Költség csökkentés: A megváltozott környezethez alkalmazko új működésmód kialakításkor előtérbe kerül a folyamatok javítása, átalakítása és automatizálása. Folyamatbányászat segítségével tudunk segíteni a tényleges folyamatok felmérésében és a működés hatékonyságának növelésében. Ez előfeltétele a folyamatok automatizálásának.

És ami most kiemelten fontos: A fenti szolgáltatások mindegyikét teljes mértékben home-office-ból tudjuk végezni, kiküszöbölve a személyes találkozást!!

Remélem, hogy segítségére voltam!

Ne gondolkodjon, kérdezzen! Várom megkeresését!

Elképesztő sikereket kívánva:

Hollókövi Béla
CMC – bejegyzett vezetési tanácsadó

Az adott cikk linkje: https://hollokovi.hu/2020/04/10/a-koronavirus-mint-lehetoseg/